វិធីធ្វើបង្អែមតៅហ៊ូ

#វិធីធ្វើបង្អែមតៅហ៊ូ
#គ្រឿងផ្សំ:
- សណ្តែកសៀង ៣ខាំ
- ទឹក ១លីត្រ
- ខ្ញី ២-៣ចំណិត
- ស្លឹកតើយ ២-៣សន្លឹក
-ខ្ទិះដូង ១ចានចង្កឹះ
- ស្ករស រឹ ស្ករត្នោត៣ខាំ
- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅពោត ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ក្រូចឆ្មា១ចំណិត

#វិធីធ្វើ:
- សណ្តែកសៀងត្រាំទឹកក្តៅ៣-៤ម៉ោង ប្ទាប់មកបកសំបកចេញលាង៤-៥ទឹកអោយស្អាត
- យកម៉ាសុីនមកដាក់សណ្តែកលាយជាមួយទឹកកិនអោយម៉ត់ ហើយយកស្បៃមកចោះទឹកសណ្តែកកុំអោយដោយកាក
- ដាក់ឆ្នាំងដាំទឹកសណ្តែក លាយជាមួយម្សៅពោត និង ក្រូចឆ្មាទុកអោយពុះតិចរយះពេល១០នាទី លើកឆ្នាំងទុករយះពេល២ម៉ោងអោយវាកក រីទុកក្នុងទូរទឹកកកកន្លះម៉ោ
- យកឆ្នាំដាក់ដាំទឹកលាយស្ករ អំបិលបន្តិច បន្ទះខ្ញី ស្លឹកតើយ
- ដាក់ដាំខ្ទិះដូងលាយជាមួយអំបិលចុងស្លាបព្រា ម្សៅពោត១ស្លាបព្រា កូរអោយសព្វ និងខាប់ល្អ ។
*** ចំណាំ: ខ្ទិះដូងដាក់ក៏បាន មិនដាក់ក៏បាន រីឯទឹកស្ករចង់ផ្អែម រឹ មិនផ្អែមទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្តក្រុមគ្រួសារនិមួយៗ ៕
ប្រភពfb

វិធីធ្វើបង្អែមតៅហ៊ូ វិធីធ្វើបង្អែមតៅហ៊ូ Reviewed by Unknown on 9:43:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.