របៀបធ្វើសាច់មាន់ស្ពៃខ្មៅ
របៀបធ្វើសាច់មាន់ស្ពៃខ្មៅ
គ្រឿងផ្សំ
- មាន់មួយក្បាល ( លាងទឹកអោយស្អាត យកទៅស្ងោរ អោយឆ្អិនរួចបេះយកតែសាច់ )
- ស្ពៃខ្មៅ 1kg ( លាងទឹកអោយស្អាត យកតែធាង រួចយកទៅស្រុះទឹកក្ដៅអោយឆ្អិ នបន្តិច )
- ខ្ទឹមស កាត់ក្បាលបកសំបកចេញ ( លាងទឹកអោយស្អាត ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់រួចយកទៅបំព ងអោយឆ្ងុយ )
- ការ៉ុតមួយ ( លាងទឹអោយស្អាត ចិតសំបកចេញ ហាន់ជាបន្ទះស្ដេីងៗ រួយយកទៅស្រុះទឹកក្ដៅអោយឆ្អិ នបន្តិច )
- សាឡាត់មួយដេីម ( លាងទឹកអោយស្អាយបេះវាទុកយកទៅ ទ្រនាប់ ពីក្រោមចានសាច់មាន់ស្ពៃខ្មៅ )
- ឬសជីរវាន់ស៊ុយ ឈេីអែម ផ្កាចន្ទ័
- ទឹកសីុអីុវ ប្រេងខ្យង ប្រេងល្ង
- ស្ករស ( ដាក់បន្តិចបានហេីយ )
👉របៀបធ្វើ
- យកធាងស្ពៃខ្មៅ លាយជាមួយខ្ទឹមបំពងរួចទុកមួយ អន្លេីរ។
ដាក់ខ្ទះអោយក្ដៅ ចាក់ប្រេងឆារចូលអោយក្ដៅដាក់ ខ្ទឹមចិញ្ច្រាំគល់ជីរវាន់ស៊ ុយ ឈេីអែម ផ្កាចន្ទ័ ចូលលីងអោយឆ្ងុយចាក់ទឹកសីុអី ុវប្រេងខ្យង ប្រេងល្ង ស្ករស រួចដាក់ទឹកធម្មតាចូលបន្តិច ភ្លក់រស់ជាតិតាមចំណូលចិត្ត ទុកអោយពុះបន្តិច បិតភ្លេីង រួចចាក់ទឹកជ្រលក់ចូលចានធំល្ មមយកសាច់មាន់ដាក់ចូលទឹកជ្រល ក់ច្របល់អោយសព្វដាក់ ស្ពៃខ្មៅ ការ៉ុត ស្លឹកជីរវាន់ស៊ុយ គ្នារួចសង្កត់អោយសព្វគ្នាបន ្តិចរួចទុកមួយអន្លេីរ។
- យកចានរៀបសាឡាត់ ដាក់ពីរលេីចានរួចយកចានដែល មានស្ពៃខ្មៅនិងសាច់មាន់ដែលផ ្សំគ្រឿងរួចមកចាក់ផ្កាប់ពីរ លេីចានដែលរៀបសាឡាត់រួចជាការ ស្រេច៕
ម្ហូបនេះជាម្ហូបត្រជាក់យេីង អាចរៀបរួចហេីយយកទៅដាក់ទូរទឹ កកក អោយត្រជាក់ៗ បន្តិចសឹមយកមកបរិភោបក៏បាន មិនបាច់ក៏បាន។😋😋😋ប្រភពfb
គ្រឿងផ្សំ
- មាន់មួយក្បាល ( លាងទឹកអោយស្អាត យកទៅស្ងោរ អោយឆ្អិនរួចបេះយកតែសាច់ )
- ស្ពៃខ្មៅ 1kg ( លាងទឹកអោយស្អាត យកតែធាង រួចយកទៅស្រុះទឹកក្ដៅអោយឆ្អិ
- ខ្ទឹមស កាត់ក្បាលបកសំបកចេញ ( លាងទឹកអោយស្អាត ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់រួចយកទៅបំព
- ការ៉ុតមួយ ( លាងទឹអោយស្អាត ចិតសំបកចេញ ហាន់ជាបន្ទះស្ដេីងៗ រួយយកទៅស្រុះទឹកក្ដៅអោយឆ្អិ
- សាឡាត់មួយដេីម ( លាងទឹកអោយស្អាយបេះវាទុកយកទៅ
- ឬសជីរវាន់ស៊ុយ ឈេីអែម ផ្កាចន្ទ័
- ទឹកសីុអីុវ ប្រេងខ្យង ប្រេងល្ង
- ស្ករស ( ដាក់បន្តិចបានហេីយ )
👉របៀបធ្វើ
- យកធាងស្ពៃខ្មៅ លាយជាមួយខ្ទឹមបំពងរួចទុកមួយ
ដាក់ខ្ទះអោយក្ដៅ ចាក់ប្រេងឆារចូលអោយក្ដៅដាក់
- យកចានរៀបសាឡាត់ ដាក់ពីរលេីចានរួចយកចានដែល មានស្ពៃខ្មៅនិងសាច់មាន់ដែលផ
ម្ហូបនេះជាម្ហូបត្រជាក់យេីង
របៀបធ្វើសាច់មាន់ស្ពៃខ្មៅ
Reviewed by Unknown
on
8:54:00 PM
Rating: